Pakettiauto törmäsi koululaisbussiin Oripäässä

0
Koululaisbussi vaurioitui risteyskolarissa kantatiellä Oripäässä tiistaiaamulla. Bussin kyydissä olleet koululaiset eivät loukkaantuneet, mutta koulumatka jatkui toisella bussilla. Kuva: Simo Päivärinta.

ORIPÄÄ. Pakettiauto törmäsi koululaisia kuljettaneen linja-auton kylkeen Oripäässä kantatiellä tiistaiaamulla kahdeksan aikaan. Onnettomuus sattui Yläneentien risteyksessä. Pakettiauto tuli Oripään keskustan suunnasta stop-merkin takaa kantatiellä Riihikosken suuntaan ajaneen linja-auton kylkeen. Pakettiauto vaurioitui pahoin ja kuljettaja vietiin ambulanssilla hoidettavaksi. Myös linja-auton kylkeen tuli iso vaurio, mutta bussin kyydissä olleet eivät loukkaantuneet. Onnettomuushetkellä linja-autossa oli nelisenkymmentä yläkoululaista. Heidät saatiin nopeasti kuljetettua toisella kyydillä Riihikosken yhtenäiskoululle.

Bussiin törmännyt pakettiauto vaurioitui pahoin ja kuljettaja loukkaantui. Kuva: Simo Päivärinta.