Smash testasi pepparkakorit ja löysi suosikkinsa

0
Smash testasi Annas Pepparkakorin piparit. Kuva: Emilia Isotalo

Smash testasi Annas Pepparkakorin piparit – nuo Ruotsin lahjat suomalaisiin joulupöytiin. Testattavina makuina olivat kardemumma, omenapiirakka ja polka, joka on piparmintun makuinen. Kaikki olivat hyviä, mutta yksi oli ylitse muiden.

Kardemumma. Maku oli alkuun tosi jännä, ei ihan sellainen mitä oletin. Maku oli kyllä tosi jouluinen, mutta ei mikään uusi lemppari. Sopii kardemumman ystäville, sillä kardemumma maistui piparissa aika vahvasti.
Tuomio:  * * *

Omenapiirakka. Maku on hieman erikoinen, eikä hirveän jouluinen. Ihan perushyvän piparin makuinen, mutta ei ihan mun lemppari. Ei mitenkään erityinen, mutta voisin kyllä syödä uudestaan.
Tuomio:  * * * *

Polka eli piparminttu. Tosi raikas ja jouluinen maku. Ihan uusi lemppari, yllätyin positiivisesti. Maku oli tosi hyvä ja muutenkin perushyvän piparin makuinen. Piparmintun maku oli vahva, mutta toi uudenlaista makua ja raikkautta peruspiparin makuun. Ehdoton uusi lemppari ja iso suositus kaikille joulun ystäville.
Tuomio:  * * * * *
(E.I.)


Arvosteluasteikko:

* * * * *  herkkua
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.