Henkilöauto lumiselta Härkätieltä ojaan Koskella – Ajokeli voi jatkua huonona keskiviikkoon asti

0
Ajokeli voi jatkua huonona keskiviikkoon asti. Sankimman lumipyryn pitäisi päättyä maanantai-illalla, mutta lumentulo jatkuu tiistaille asti. Koskella Härkätiellä sattui maanantai-iltapäivällä ulosajo. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Henkilöauto suistui Härkätieltä Koskella maanantaina iltapäivällä puoli kolmen aikaan. Ulosajo sattui Jättäläntien liittymän kohdalla. Kosken suunnasta tullut auto suistui kulkusuunnassaan oikealle ojaan ja jäi kahden pyörän varaan kyljelleen. Tapahtumahetkellä oli sankka lumipyry ja tie lumesta tukossa.

Ajokeli voi jatkua huonona keskiviikkoon asti. Sankimman lumipyryn pitäisi päättyä maanantai-illan aikana, mutta lumentulon ennustetaan jatkuvaan vielä tiistaina.