Myllyojan siltaa korjataan Pöytyän Kirkkotiellä

0
Myllyojan sillan korjaustyöt alkavat ensi viikon lopulla. Silta sijaitsee Pöytyän Kirkkotiellä. Kuva: ELY-keskus.

PÖYTYÄ. Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Pöytyän Kirkkotiellä (maantiellä 2250) sijaitsevan Myllyojan sillan korjaustyöt ensi viikon lopussa. Korjaustyöt kestävät arvion mukaan toukokuun loppuun saakka. Korjaustöiden aikana kaistanleveyttä joudutaan rajoittamaan. Liikenne tullaan siirtämään ajoittain yhdelle kaistalle.

Myllyojan silta on rakennettu vuonna 1962 ja sen kaiteet ovat huonokuntoiset, eivätkä täytä nykyisiä turvallisuusvaatimuksia. Korjauksessa sillan reunapalkit korotetaan, siltakaiteet uusitaan sekä tiekaiteita jatketaan sillan molemmin puolin. Lisäksi tehdään muita pieni korjauksia. Korjauksella parannetaan ensisijaisesti siltapaikan liikenneturvallisuutta.

Korjaustyöt aloitetaan viikon 11 lopussa työmaan perustamisella ja työnaikaisten liikenteenjärjestelyiden rakentamisella. Sillan reunapalkit ja kaiteet uusitaan vaiheittain. Nopeusrajoitus alennetaan työmaan kohdalla 30 kilometriin tunnissa. Työvaiheiden mukaan ajoneuvoliikenteen käytössä on vähintään yksi 4,0 metrin levyinen kaista. Liikenteen ollessa yhdellä kaistalla liikenteenohjaus hoidetaan käsiohjauksella tai liikennemerkein.

Liikennemäärä sillalla on noin 570 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii TYL Silko.