Viikonloppuna kolme maastopaloa

0
Viikonloppuna Auranmaalla syttyi kolme maastopaloa, joista yksi Tarvasjoella Hämeen Härkätiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki, PÖYTYÄ/Kurjenrahka, LOIMAA/Mellilä. Viikonloppuna syttyi Auranmaalla kolme maastopaloa. Perjantaina iltapäivällä paloi yhdestä kahteen hehtaaria metsänpohjaa Mynäjärventien läheisyydessä lähellä Kurjenrahkan kansallispuistoa. Sammutustöissä oli 15 pelastuslaitoksen yksikköä. Pelastuslaitos sai rajattua paloalueen neljän aikaan. Syttymissyystä ei ole tietoa.

Perjantai-iltapäivällä kolmen aikoihin syttyi myös pieni maastopalo Mellilässä Penninkulmantien tuntumassa. Kosken VPK sai paloalueen sammutettua kello 16 mennessä kahdella yksiköllä. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Sunnuntaina alkuillasta hieman ennen kuutta puolestaan maastoa paloi Tarvasjoella Hämeen Härkätiellä. Maasto kärähti ulkorakennuksen läheisyydessä.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko Varsinais-Suomessa.