Poliisi keskeytti lukiolaisten bileet Haukkavuoressa

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. Poliisi keskeytti lukiolaisten juhlat perjantai-illalla (1.9.2023) Haukkavuoressa. Hätäkeskukseen ilmoitettiin kello 23 aikaan juhlista, joissa oli runsaasti vieraita. Iso osa vieraista oli kutsumattomia. Poliisin arvion mukaan paikalla oli poliisin saapuessa noin 250 henkeä.

Juhlat lopetettiin poliisin määräyksellä ja juhlijat poistettiin alueelta.

–Tilaisuuden koon mukaiset turvallisuustoimet oli laiminlyöty ja poliisi epäilee järjestäjiä kokoontumisrikkomuksesta, komisario Jutta Sainio kertoo.

Juhlinnasta aiheutuneista häiriöistä keskusteltiin myös sosiaalisesta mediassa. Juhlinnan kerrottiin aiheuttaneen muun muassa useampia ojaanajoja Haukkavuoreen vievällä Kivimäentiellä. Juhlijat olivat sosiaalisen median keskustelujen mukaan ajelleet myös yksityisillä pihoilla. Poliisien sanottiin etsineen kuskeja pihoilta koirien kanssa.