Autoja suistunut tieltä – Lisää liukkaita luvassa

0
Henkilöauto liukasteli ojaan Koskentieltä Mellilässä tiistaiaamulla. Kuva: Simo Päivärinta.

AURA, LOIMAA/Mellilä. Henkilöauto suistui ojaan Koskentieltä Mellilässä tiistaiaamulla (17.10.23)  noin 7.40 aikaan. Ulosajo sattui Niittymäentien risteyksen kohdilla. Henkilövahingoilta vältyttiin mutta autoon tuli lieviä vaurioita.

Tie oli onnettomuushetkellä peilijäässä, kuten monin paikoin muuallakin.

Aurassa sattui kaksi ulosajoa puolen tunnin sisään. Kuuskosken risteyksessä ysitiellä henkilöauto törmäsi liikenteenjakajaan kello 9.31 aikaan.

Karviaistentien ja Loistilantien risteyksessä lava-auto ajautui ulostieltä ja päätyi ojaan kyljelleen kello 9.54 aikaan. Autossa oli vain kuljettaja, joka ei ollut loukannut itseään vakavasti, mutta ei päässyt omin avuin ajoneuvosta. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja avusti henkilön ensihoidon tarkastettavaksi. Ajoneuvo jäi ojaan odottamaan hinausurakoitsijaa.

Koko loppuviikoksi ennustetaan yöpakkasia, joten liukkaita on luvassa lisää.

Uutista päivitetty kello 11.52 lisäämällä tietoja Auran ulosajoista.