Hyvä kello kuuluu kauas

0

Velmeri Männikkö palkittiin viime perjantainavaltakunnallisessa Nuorten kyvyt ja äänet esiin -tapahtumassa.Männikkö on tullut tutuksi niin televisio-ohjelmasta kuin legomuseostaankin. Ei varmastikaan ole liioiteltua väittää, että Männikön ansiosta moni sellainen, joka ei ollut aikaisemmin kuullutkaan Pöytyästä, tietää nyt jopa sen missä Pöytyä sijaitsee.

Männikkö on hyvä esimerkki ihmisestä, joka on rohkeasti toteuttanut omia unelmiaan. Lego-harrastus puhuttaa varmasti monia, sillä siinä yhdistyvät keräily ja rakentaminen. Keräilyharrastukset ovat hyvin yleisiä ja erilaisia koneita ja vempeleitä rakennetaan tälläkin hetkellä monessa autotallissa.

Velmeri Männikön Pöytyälle tuoma positiivinen julkisuus on hyvä esimerkki siitä, että paras markkinointi on usein ilmaista. Pöytyän kunta olisi saanut maksaa aikamoisen summan imagokampanjasta, jolla kunta olisi saanut yhtä paljon positiivista näkyvyyttä. Sama asia havaittiin varmasti myös kahdeksan vuotta sitten Koskella, kun kattohaikara päätti pesiä paikkakunnalla.

Vaikka kyse on myös sattumasta, kunnalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että paikkakunnalla kasvaa itseensä ja omiin unelmiinsa uskovia tasapainoisia nuoria, jotka tuovat positiivista näkyvyyttä. Erilaisiin hyvinvointiprojekteihin ja harrastusmadollisuuksiin panostaminen on yksi keino edesauttaa sitä, että Pöytyällä kasvaa tulevaisuudessakin erilaisia velmerimänniköitä.