Pöytyällä, Marttilassa ja Oripäässä joulun aika alkaa ensi viikolla

0
Joulupukista tehdään lähiviikkoina runsaasti havaintoja Auranmaalla. Kuva: AVL:n arkisto

PÖYTYÄ, MARTTILA, ORIPÄÄ . Pöytyällä, Marttilassa ja Oripäässä vietetään joulunavauksia ensi viikolla.

Pöytyän joulunavaus on myös valojoulukalenterin avaus. Perjantaina 1.12. valojoulukalenterin ensimmäinen luukku avataan Vanhan Vehnämyllyn pihalla kello 16 alkavassa tapahtumassa. Valotaiteilija Antti Kulmala kertoo tapahtumassa valojoulukalenterista ja Pikkukirsikan Eskarit laulavat.

Marttilan joulunavaus pidetään lauantaina 2.12. klo 16–18 Huvilan alueella.

Oripään joulunavaus on vuorossa sunnuntaina 3.12. klo 16–18 Oripään Osuuspankin pihalla. Ohjelmassa on tuttuun tapaan jouluvalojen sytyttäminen ja vuoden oripääläisen palkitseminen. Tarjolla on joulupuuroa, glögiä ja pipareita.

Koskella joulunavausta ennätettiin viettää jo keskiviikkona.