Oripää lievensi tarjouspyynnön ehtoja ja sai siltikin vain yhden tarjouksen tilintarkastajilta

0
Oripään kunnantalo.

ORIPÄÄ. Kunta käynnisti tilintarkastuksen kilpailutuksen viime kesäkuussa. Tilintarkastusyhteisöt ottivat yhteyttä Oripäähän todeten, että tarjouskriteereissä esitetty viiden tarkastuspäivän määräaika on liian tiukka.

Kunta muutti tarkastuspäivien lukumääräksi yhdeksän ja tarjouspyynnön aikataulua jatkettiin elokuun lopusta 11.9. asti. Tilintarkastajilta ei siltikään tullut tarjouksia, joten tarjouspyynnön jättämisaikataulu ulotettiin päivämäärään 13.10. Tuohon mennessä tarjouksen jätti BDO Audiator Oy, joka on toiminut Oripään kunnan tilintarkastajana valtuustokaudella 2018–2021 sekä vuonna 2022.

Oripään kunnanvaltuusto hyväksyi maanantaina (18.12.2023) BDO Audiatorin tarjouksen ja päätti ostaa kunnan tilintarkastuspalvelut siltä ajalle 2023–2026.