Kyrö liikkuu ja pelailee ensi viikolla – Paikalliset yhdistykset järjestävät monipuolista ohjelmaa

0
Keskiviikkona 15.5. Kyrön maauimalan puistossa puistoillaan ja pelaillaan, kun MLL Karinainen vetää koko perheen toimintatapahtumassa pihapelejä. Kuva: Karinaisten MLL:n albumi

PÖYTYÄ/Kyrö. Ensi viikko on Kyrössä monipuolinen perheiden liikunta- ja pelailuviikko. Tapahtumia järjestävät Elisenvaaran yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys, Karinaisten Kunto, FC KyPS, Pöytyän Urheilijat / pesäpallo, Auranmaan Latu ja Polku sekä Karinaisten MLL.

Idea liikuntaviikosta sai alkunsa Elisenvaaran yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa. Tavoitteeksi asetettiin järjestää monipuolista matalan kynnyksen liikuntaa lapsille, nuorille ja perheille. Muut paikalliset yhdistykset innostuivat ideasta ja lopputulos päästään näkemään ja kokemaan ensi viikolla.

Tapahtumia on tarjolla joka päivä kello 17.30–19.30.

Maanantaina 13.5. Fc KyPS tarjoilee mahdollisuuden tutustua seuran lajeihin salibandyyn ja futsalin Elisenvaaran liikuntasalissa.

Tiistaina 14.5. Elisenvaaran yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys järjestää Kyrön koululle polkuauto-, bmx- ja maastopyörärata-ajelut.

Keskiviikkona 15.5. MLL Karinainen vetää Kyrön maauimalan puistossa koko perheen toimintatapahtumassa pihapelejä. Luvassa on siis rentoa puistoilua ja pelejä, jotka sopivat perheen pienimmillekin. Ohjelmassa on myös arvonta osallistujien kesken.

Torstaina 16.5. ohjelmaa järjestää PöU pesäpallo. Kumilan pesäpallokentällä on tarjolla pesispisteitä ja koppihaaste.

Perjantaina 17.5. Karinaisten Kunto vetää Elisenvaaran koulun liikuntasalissa sisäpallopelejä ja Auranmaan Latu ja Polku puolestaan Elisenvaaran koulun pihalla ulkomuistipeliä, juoksemista ja ulkokimbleä.

Liikunta- ja pelailuviikossa mukana olevat yhdistykset päivittävät viikon mittaan sosiaalisen median kanaviinsa tarkempia tietoja tapahtumista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän