Marttilassa paloi jätekasa – Maastopalovaroitukset edelleen voimassa

0
Jätekasa paloi lauantai-illalla Marttilassa. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA

Jätekasa paloi lauantaina Marttilassa Yrittäjäntiellä kello 18 aikaan. Sammutustöissä meni useampi tunti ja niissä käytettiin myös telakaivinkonetta. Paloa sammuttamassa olivat Marttilan ja Tarvasjoen VPK:t.

Perusteellisista sammutustöistä huolimatta palokunta joutui käymään sunnuntain puolella vielä kahdesti varmistuskäynnillä palopaikalla. Ensin yhden aikaan yöllä ja toistamiseen aamupäivällä. Jälkimmäisellä kerran hälytyksen oletettavasti aiheutti palopaikalta noussut vesihöyry.

Viikonlopun aikana satoi paikallisesti voimakkaasti muun muassa Koskella ja Tarvasjoella. Maastopalovaroitukset ovat kuitenkin edelleen voimassa koko maassa, joten tulenkäytön suhteen on syytä olla erittäin varovainen ja huolellinen.