Aurajoen matkailutien päällystyöt alkoivat

0
Matkailutien päällystystyöt saatiin perjantaina käyntiin. Työt aloitettiin Riihikosken keskustasta, josta jatketaan Oripään suuntaan. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Riihikoski, ORIPÄÄ
Aurajoentien matkailutien eli Turuntien päällystystyöt ovat alkaneet. Päällystystöitä tehdään aluksi Riihikosken ja Oripään välillä. Perjantaina saatiin päällystettyä tiemerkintöjä vaille valmiiksi Riihikosken keskustasta Yläneentien risteyksestä Mäkeläntien risteykseen asti ulottuva pätkä.

Päällystystöiden Riihikosken ja Oripään välillä arvioidaan jatkuvan vielä viikko juhannuksen jälkeen. Auran ja Riihikosken välisen osuuden päällystystyöt on ajoitettu elokuulle viikolle 32.

Töiden aikana liikenteen käytössä on yksi ajokaista. Liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen ja liikenteenohjaus hoidetaan saattoautolla. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitus. Työt ajoittuvat pääosin päivä- ja ilta-aikaan.

Uutista päivitetty maanantaina 10.6. kello 15.28.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän