Naputus: ”Kokonaisuutta ei mieti kukaan”

0

1990-luvun peruskoulussa opetettiin monimutkaiset laskukaavat, hyönteislajit ja historian hallitsijat. Mutta perheiden perustamisesta ei puhuttu mitään. Samaan aikaan julkisia rakennuksia ja palveluja mitoitettiin kasvavalle väestölle. Nyt herätään väen vähenemiseen. Tyypillistä suomalaista toimintaa. Joka alalla ollaan oman alansa huippuja, mutta kokonaisuutta ei mieti kukaan.
Asukaslukujen laskusta


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän