Boksishop 2019 vaihtuva

Helle haastoi suomenmestaruudesta Raasissa kisanneet huumekoirat

Huumekoirat kisasivat tiistaina Raasissa suomenmestaruuksista. Pasi Oiva ja Mortti valmistautumassa maastoetsintään.

PÖYTYÄ/Raasi. Kaikenlaiset pedot kyistä punkeihin ja metsoihin vaanivat poliisin huumekoirien SM-kisoihin osallistuneita tiistaina Pöytyän Raasissa. Kovimmat haasteet asetti kuitenkin helle. Maastoetsintäpisteellä tuomaroinut Tero Viinamäki totesi nuuskimisen olevan koirille yllättävän raskasta työtä, etenkin helteellä.

Raasin metsissä suomenmestaruutta jahtasi 16 koirakkoa ympäri Suomen. Kolmepäiväisten SM-kisojen aikana kilpailijat suorittivat Raasissa myös jäljestystehtäviä. Keskiviikkona oli vuorossa etsinnät huoneistoissa, varastoissa ja ajoneuvoissa. Torstaina kisat huipentuivat kauppakeskus Myllyssä matkalaukkuetsintään. Näiden lisäksi koirat kilpailivat tottelevaisuudesta.

 

Lue lisää 18.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot