Naputus: ”Pidetään temppelit tyhjänä kahvittelijoista”

0
Pöytyän kirkko on huputettu remontin vuoksi. Kuva: Taina Saarinen

Jos Pöytyän kirkosta poistetaan penkkejä ja tehdään ns. kahvittelupaikka, niin taidan erota kirkosta. Kirkon vieressä on kaksi seurakuntataloa: eikö niissä ole tarpeeksi kahvittelupaikkoja? Jeesus tyhjensi temppelin kaupustelijoista – pidetään me ne tyhjänä kahvittelijoista.
Pidetään kirkko kirkkona

Odotan, että joku taho tekisi Varhan touhuista kantelun oikeuskanslerille, että nähtäisiin, missä mennään.
Onko laillista?

Onko VARHA = valtaharha?
Kysyvä ei tieltä eksy

Riihikosken kukkalaatikot tuovat taas keltaista, piristävää väriä kylänraitille, suuri kiitos Piltin Puutarhalle ja myös istuttajille.
Eläkeliiton Pöytyän yhdistys

Viitaten Hyvinvointialueen lähipalveluverkko tulee säilyttää -kirjoitukseen (AVL 28.3.) Tarvasjoella ja Marttilassa ollaan samaa mieltä.
Eläkeliiton väki

Aurinkovoiman rakentamista tulisi ohjata maankäytön kannalta sopiville paikoille jo rakennettuun ympäristöön myös elintarvikehuollon ja ilmastonmuutoksen sopeutumisen näkökulmasta ja peltojen ja metsämaan käyttöä tulisi pyrkiä välttämään. Onko tärkeämpää olla edelläkävijä vihreän energian hankkeissa vai biodiversiteetin lisääjä luontokadon torjunnassa? Molempia ei voi olla samanaikaisesti, jos elinympäristöjä tuhotaan ja hiilinielut romahtavat. Marttilassa ollaan kuitenkin sijoittamassa lähes 55 hehtaaria hanketta maa- ja metsätalousalueelle ja lisäksi vielä Ihmistenojan välittömään läheisyyteen. Onneksi hankkeelle voi vielä tehdä huomautuksen kunnan rakennusvalvontaan perjantaihin 12.4. kello 15 mennessä.
Ihminen ei yksin omista luontoa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän