Aura laittaa matkailutien hankekoordinaattorin hakuun

0
Aurajoen varrella on eletty vuosisatoja ja sen kupeessa kulkevan matkailutien tarinoita aletaan nyt kerätä talteen ja koostaa matkailijoiden iloksi. Hankkeeseen palkataan hankekoordinaattori.

AURA. Auran kunnanhallitus on myöntänyt täyttöluvan Aurajoentien tarinat heräävät eloon -hankkeen hankekoordinaattorin tehtävään. Hankekoordinaattori palkataan 1.9.2024–31.8.2025 väliseksi ajaksi.

Hankkeessa kartoitetaan Aurajoentien matkailutien varteen sijoittuvat kansallista ja paikallista historiaa ammentavat tapahtumat ja todenperäiset tarinat ja mahdollisuuksien mukaan kerätään myös ”kylien vanhimpien” kertomia myyttejä. Kaikki kiinnostava puetaan lyhyiden tarinoiden muotoon sekä tekstiksi, äänitteiksi että mahdollisuuksien mukaan videoiksi (AVL 30.4.)

Hankekoordinaattorin tehtävänä on koordinoida hankkeen toteutusta ja vastata hankkeen etenemisestä aikataulussa. Tehtäviin kuuluu hankkeen operatiivinen toiminta, tiedottaminen sekä yhteydenpito hankkeen sidosryhmiin.

Kunnanhallitus myönsi luvan myös erityisluokanopettajan, kielten lehtorin, varhaiskasvatuksen opettajan opintovapaan sijaisen, määräaikaisen laitosapulaisen, määräaikaisen lastenhoitajan sekä vakituisen ja määräaikaisen koulunkäynninohjaajan palkkaamiseen.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän