Kosken Kaiulla kahden SM-pronssin kotikisat

0
Alle 18-vuotiaiden nelinpelin palkintokorokkeella pronssimitalistit Matias (vas.) ja Rasmus Vesalainen ovat äärimmäisenä oikealla.

PÖYTÄTENNIS. Kosken Kaiku järjesti viikonlopulla pöytätenniksen 18- ja 12-vuotiaiden SM-kisat. Isäntäseuralle jaettiin SM-pronssia niin 18-vuotiaiden joukkuekisassa kuin 18-vuotiaiden nelinpelissäkin. Rasmus ja Matias Vesalainen sekä Martti Kanasuo joutuivat antautumaan joukkuekisan välierässä Tikkurilan TIP-70:lle lukemin 2–3, kun vain Rasmus pystyi voittoihin.

Veljekset ovat tasaisia, sillä viikko sitten mestaruussarjakarsinnoissa oli Matiaksen vuoro olla parempi. Kisan toisen pronssinsa he nappasivat 18-vuotiaiden nelinpelissä. Välierässä luokat lopulliset voittajat Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen osoittautuivat liian koviksi.

Koskelaisilla oli ainakin pieniä mitalitoiveita myös sunnuntain kaksinpelissä, mutta niin vain veljekset jäivät hienojen taistelujen jälkeen puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Matias pelasi loistavan ottelun loppuotteluun asti kiivennyttä Espoon Lassi Lehtolaa vastaan, mutta tuloksena oli 2–3 tappio. Täsmälleen samoin kävi velipoika Rasmukselle, joka hävisi niin ikään mainion esityksen jälkeen Tikkurilan Juho Kahlokselle 2–3. Vielä lauantain joukkuekisassa numerot olivat yhtä tiukassa ottelussa päinvastoin.

Kaiku selvisi yli sadan pelaajan kisoista mainiosti ja talkootunteja kertyi paljon. Liikuntahallilla kisattiin viikonlopun aikana lähes 20 tuntia, minkä lisäksi pelaajat muonitettiin ja osin myös yövytettiin.

Esko Heikkinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän