Pöytyä kyselee asukkailtaan miten Pöytyää pitäisi kehittää

PÖYTYÄ. Pöytyä kyselee kuntalaisilta mielikuvia kotikunnastaan. Kuntalaisille tehtävän kyselyn tavoitteena on selvittää, minkälaisessa kunnassa pöytyäläiset haluavat asua ja miten kuntaa pitäisi kehittää. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kunnan strategian valmistelussa.

Alkuvuoden aikana Pöytyällä on voimakkaasti uudistettu toimintatapoja ja luotu katse tulevaisuuteen. Strategian valmistelussa määritellään kunnalle uusi visio ja tavoitteet. Valmisteluun osallistetaan laajasti eri ryhmiä: valtuutettuja, henkilökuntaa, yrityksiä ja kuntalaisia.

Kunnan nettisivuilta löytyvä kuntalaiskysely on avoinna 18.10. asti. Kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös paperilomakkeilla Kyrön, Riihikosken ja Yläneen Saleissa. Yläneen vastauslaatikko siirretään K-kauppaan 14.10.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 20 pöytyäläistä tuotepakettia sekä Pöytyän kunnan Leirirannan mökkiviikko.

Kyselyn tuloksia käydään läpi tulevaisuusfoorumissa Kyrön Kurkisalissa 24.10. klo 18.30–21.

 

Kyselyyn pääsee osoitteesta www.poytya.fi

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot