Boksishop 2019 vaihtuva

Tuuli katkaisi oksan tien tukkeeksi Koskella

Kosken VPK raivasi oksan pois Riihitieltä. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Puuskittaisen tuulen katkaisema lepänoksa tukki Riihitien Kosken Seo-aseman tuntumassa perjantai-iltana puoli kahdeksan aikoihin. Kosken VPK kävi siivoamassa oksan pois liikennettä haittaamasta.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot